Världens sötaste lilla Kattunge Molle!!!

Måste berätta att jag var & hämtade en liten söt hankatt förra onsdagen i olseröd & han e såå söt den lilla busen -
MOLLE fick han heta efter att ha valt på ett antal olika namn... men det passade honom så bra.. som Micke & Molle.. fast då istället Vicke & Molle.. hiihihi!

Här e lilla underverket!!



Jah e sååå förtjust i denna lilla krabaten & det e det bästa jag gjort på länge att skaffa han. Han e super duktig o går i lådan o sen busar han loss här hemma kan jag lova.. springer o jagar ett fjäderspö för fulla muggar o skuttar omkring.
Enda problemet e att han e väldigt kräsen vad gäller MAT & det e svårt att veta vad jag ska ge honom... provar ALLt.. vissa grejor smakar han på o andra vägrar han att ens äta... Han gillar förstås oxfile´& kyckling... fina grejor ska det va:)
Lilla Ludde har fått en kompis nu & Ludde e tuffare än Molle när det gäller att hälsa o visa intresse.
Dom går ju inte lösa ihopa utan Ludde har sitt eget rum med galler för så Molle busen kan inte komma in, men sitter utanför gallret & kikar in gör han givetvis ibland.
Idag kallar jobbet som vanligt & jag bara längtar till jag får ett annat jobb. Måste förnya mej & vidga mina vyer lite.
Kanske starta eget??? men vad isåfall...
Har ni några tips eller råd så e dom mer än varmt välkomna!!!
Hoppas att ni oxå uppdaterar era bloggisar & att ni läser min ibland.

Ha det bra allihopa Mazzor me Kramizar från Vicke & Molle

Mallorca var härligt

♣ Nu har jag & min sambo Tommy varit hemma ett tag efter vår härliga resa till Mallorca som gick av stapeln den 19 - 22 november!
Det var en weekend resa från torsdagen - söndagen & vi bodde på ett hotell i utkanten av Palma Nova & väldigt nära Magalluf.
Vårat Hotell Dior Tobago låg alldeles vid stranden och vi hade havsutsikt från balkongen.
Wow vad nöjda vi var med allt.. hotell standarden på rummet var inte i toppklass precis men det spelade ingen roll eftersom vi bodde så underbart nära strand o hav:)
Vi åkte genom hela ön till Alcudia med hyrbil där vi stannade vid olika fina ställen... dit skulle jag gärna flytta en vacker dag när man vill ta det lugnt o bara njuta av livet.. man skulle haft en lägenhet där så kan man åka dit ett par ggr om året!

Så här fint e det i Palma Nova!



& Alcudia e underbart!!

Sist men inte minst ME and Tommy...

Melrosegirl

Första bloggen: www.vickeolsson.blogg.se Hej alla bloggläsare!! Jag heter Veronica men kallas Vicke:) Jag bor i Hässleholm i Skåne och är mamma. Jag gillar allt som gör livet meningsfullt och glatt! Jag Tror på Karmans lag och att "What u give is what u get"!! Live and love!!

RSS 2.0