Shopping!!

Hej alla bloggläsare!!
 
Igår åkte vi iväg för att inskaffa höstskor och det bar av till Kristianstad. Jag, Melissa och ett manligt sällskap. Det gick som smort och hittade ett par underbart fina stövlar till Melissa:)
Tänkte visa vilka stövletter jag köpte.. blev ett riktigt bra köp!! Worth every dime!
 
 
Vad tycker ni? Jag e supernöjd och dessa stövletter passar bra till allt!! Man ser fin ut i dom som fest till vardags!!
 
Nu vill jag prata om höstens frisyrer.
 
Jag har oftast tyckt om att ha mitt hår spikrakt och välplattat men nu e jag riktigt sugen på att ha en äkta Hollywoodlook!
Vill kunna göra Så böljande fina lockar som Maria Montazami har och hon vet verkligen hur man ska se glamourös ut! Volym och ett fint svall e det som gäller!
Nu måste jag skaffa en bra locktång så jag kan bli tjusig och jag
Sökte lite på nätet efter bästa locktången och kom över sidan bäst i test.
Den som ligger på första plats e locktången Bosch PHC 2500:)
Funderade först på en Babyliss iCurl men den ska vara något svår att hantera och det krävs gott om tålamod för att få in rätt teknik, ser ut som den e lite farlig med keramikplattorna kors o tvärs och man måste akta så man inte bränner sig.
Iallafall beställde jag en Bosch och det ska bli såå kul att få håret iordning med fina glamourösa lockar!!
Locktången har roterbar topp som gör den smidig att arbeta med och den har många inställningar och temperaturer att välja på. Lätthanterlig och passar utmärkt om man har bråttom och vill göra sig fin till vardags.
Jag får hem den snart & ska prova och se hur resultatet blir och lovar att det kommer en bild på min nya frisyr och härliga mörka Hollywoodlockar:)
 
 
 
 
 
 

Funderingar...

 
 
 
 
Idag är jag mycket fundersam och mina tankar is all over the place.
Det känns lite som jag har mitt liv "put on hold" om ni förstår innerbörden av orden.
 
Den mannen jag vill berätta för er om är speciell för mig och vi har väldigt starka band som inte riktigt går att bryta. Vi träffades första gången när jag gick i femte klass utanför Västerskolans disco & där blev jag jätteförälskad i pojken med de finaste klarblå ögon jag sett & en liten leverfläck någonstans i ansiktet:) Jag har alltid varit mkt för detaljer:) 
Min mamma och jag Brukade se en film som handlade om två lastbilschaufförer. Kan inte minnas inte vad filmen heter tyvärr, men den ena av skådespelarna var min favorit just för att han hade de klaraste blå ögonen jag någonsin sett! Vi kallade honom mannen med de blå ögonen:)
Som barn hade jag redan då tänkt att en kille med så fina lysande blå ögon skulle jag ju bara HA!! Hahhah..
 
Jo då pojken med de blå ögonen & jag träffades igen när vi var 21 och det var januari 1999 vi blev kära direkt och blev ett par:) Bara det att jag hade planerat att flytta till Los Angeles i februari 1999 Allt gick som planerat men det var bara en sak som inte blev som jag hade tänkt mig och eftersom vi inte kunde skiljas åt så bjöd jag med honom till stora U.S.A!
Åh vilket äventyr som påbörjades där.. många spännande upplevelser och jag var fastbesluten att stanna kvar i L.A.
 
 
Nog om detta återkommer nog om alltihopa igen men iaf så har vi nu behållt kontakten sedan start.. mer eller mindre.
Vi Kan kalla honom för Abe.. & det namnet blev hans nickname i Hollywood!! Hahhah.
Han har de egenskaper jag söker hos en bra gentleman. I will keep him in my heart forever.
 
Han har ett hjärta av guld & kärleksfulla blå ögon
 
 
 

Våra söta husdjur betyder så mycket:)

 
Här e vår fina stora vaktkatt Molle!
 
I slutet av juli månad hämtade vi vårt lilla charmtroll Tindra! Hon var precis 12 veckor då vi hämtade hem henne. Direkt jag såg henne Kände jag att hon skulle bli speciell precis som Molle.
Här e sötnosen som älskar att kela och gosar i hela ansiktet, visst e hon gullig?
 

Fryser... Höstens mode måste undersökas närmre!

Årstiderna kommer och går alldeles för snabbt men de har alla sin charm.. Känns som det var sommar & varmt med strandväder igår och nu sitter jag här vid datorn och huttrar och fryser. Det Blåser och e kylig luft ute men klar blå himmel så det e en fröjd.
Jag Tänkte åka till Väla nu i dagarna och se om de har några snygga höstplagg. Stövletter hade suttit fint. De jag har e mkt snygga men en riktig lady behöver ju Måånga skor in the walk-in-closet!
Kan visa er mina läckra high heels som jag köpte i Köpenhamn nu i somras. De ska bara användas vid speciella tillfällen när man vill klä upp sej fint.
 
Nu längtar jag verkligen efter att resa det e nästan 3 år sedan vi var på semester och nu ser jag framemot en charter nästa år med min lilla Melissa! Ska bli såå härligt att komma iväg från alla måsten här hemma och bara njuta av härlig ny atmosfär. Ska välja bästa hotellet med all inclusive! Ska man njuta så ska man skämma bort sej ordentligt när man reser iväg speciellt när man har en liten med sej. Då vill vi ha bekvämligheter!
Funderar på detta semesterparadiset.. Vad tycker ni kom gärna med reseförslag som är barnvänliga:)
 
Detta är ALCUDIA!! Här har jag varit 2 gånger tidigare och det e avkopplingens paradis i solen:)
 
 
Här har vi platsen som jag alltid vill återvända till:
 
 LOS ANGELES CALIFORNIA!!!!
 

 
 
När lillan har blivit lite äldre kommer vi ta en resa till USA. Jag saknar verkligen L.A och jag har så otroligt många fina minnen därifrån!! Varje gång jag har tagit steget ut från flygplatsen LAX och känner den Californiska atmosfären omsluta en så mår jag prima och jag får känslan av att ha kommit hem.
Nu trivs jag och min dotter otroligt bra där vi bor och vi kunde inte få bättre bostad! Naturen alldeles inpå men ändå gångavstånd till centrum! Härligt:)
I love my life:) Make yourself happy and live for today!!
 
 

Nu är Melrosegirl tillbax och det e nya härliga tider:)


 
 
HEJSAN ALLA MINA VÄNNER!!
 
 
Visst e det en underbar bild på mig och min lilla älskade dotter Melissa:)
 
Hon är det bästa och finaste som hänt mig och nu e jag mamma sedan två år tillbaka!!
Alla ni mammor där ute vet hur härligt det känns och det finns ju verkligen mycket för oss att diskutera om hur föräldraskapet är och uppfostran etc.
Det är minst 2,5 år sedan jag bloggade sist men nu är jag här och ska försöka skriva så ofta det går, Man har ju inte så mycket fritid när man e ensamstående mamma & Jag har ju alltid varit ensam förälder och det är jag mycket stolt för!! Skulle inte kunna hålla ihopa med en man som inte känns rätt för mig och mitt barn. Man blir mycket kräsen vem man kan tänka sig att dela livet med efter man fått barn.
So here I am.. here WE are.. VICKE & MELISSA!!
Nu Ska jag ta mig i kragen och bättra mig vad gäller bloggandet för jag känner att jag har så mycket att dela med mig till mina medmänniskor och vänner!! Dessutom e det skööönt att skriva av sej om vardagen och alla tankar och funderingar man går och bär på:)
 
Detta året följer jag som vanligt Hollywoodfruar och andra spännande dokumentärer på tv och har valt ut att följa några Hollywoodfruars bloggar.. tex Isabel Adrian, Maria Montazami och Gunilla Persson. Ska bli skoj och se om de lägger en o annan kommentar till mig här:)
Bara för man e välkänd ska man ju inte bete sej nonchalant mot sina tittare och fans. MÅNGA e ju det och då tycker jag att de borde byta yrke. Visst kan jag förstå att de inte hinner besvara alla men once in a while and the ones who are worth listening to!!
Nåväl.. nog om dessa celebrities.
Jag känner mig själv som en superstar;)
I Love my life and god gave the most precious thing to me and her name is Melissa:)
Hon fyllde nyligen 2 år och vi hade ett fint och underbart kalas för henne med jordgubb/godistårta, mååånga födelsedagspresenter och ballonger och dekorationer lite här och var. Melissa var så glad och nöjd och hade så kul med sin familj och vänner hela dagen plus alla fina leksaker och presenter hon fick!
Hoppas nu att ni vill följa min blogg här som kommer handla om allt mellan himmel och jord... en kvinnas syn på romantik och kärlek, familjeliv och barn, mode och skönhet, hälsa och healing, naturens krafter, läka sej själv, vardagsmat på alla sätt mm.
Hope to hear from you soon!!
LOVE always <3<3<3
 
                      


 
 
 

Melrosegirl

Första bloggen: www.vickeolsson.blogg.se Hej alla bloggläsare!! Jag heter Veronica men kallas Vicke:) Jag bor i Hässleholm i Skåne och är mamma. Jag gillar allt som gör livet meningsfullt och glatt! Jag Tror på Karmans lag och att "What u give is what u get"!! Live and love!!

RSS 2.0